We hebben veel en leveren alles


Product toch niet gevonden vraag het aan!

Diensten


Logistiek

Binnen de leveringen biedt RO-I veel oplossingen om te komen tot een op maat gesneden levering. Zo bieden we kiitng aan (het compleet verzorgen van een spare kit), Stock Service (voorraadbeheer dat verder gaat dan alleen de mechanische of alleen de electrotechnische onderdelen). Ook kunnen we leveren uit naam (incl documenten met extern logo) van een derde partij die middels RedOrange Industry een compleet pakket kan leveren aan haar klant.
 

Proces Optimalisatie

De totale inkoopkosten worden bepaald door de product/service prijzen en de totale proceskosten van het totale inkoopproces. Vooral de proceskosten zijn vaak heel hoog voor de onderste 20% van de inkoopscope. Verreweg de meeste transacties en aantallen producten en leveranciers zitten in deze zogenaamde "staart". De complexiteit van de orderstroom is daarom veel groter dan bij de 80% belangrijkste scope (bv grondstoffen, verpakkingen, energie, etc). Wij combineren de elementen die zorgen voor de twee belangrijkste doelstellingen: minder proceskosten in het deel van inkoop tot factuur en veel meer gemak.

Data Management

Om te bepalen of het juiste onderdeel wordt besteld bij de juiste partij is het van belang om de product data zo te krijgen dat deze juist is voor wat betreft het gevraagde item. Vaak zien we dat in de loop der jaren de artikelteksten niet worden aangepast terwijl de leveringen wel zijn aangepast. Vaak betreft het dan andere merken of andere types die geleverd worden. RedOrange Industy zorgt voor een duidelijke marktbeschrijving en tevens de (tender) documenten en de begeleiding om het beste uit de markt te halen.
 
 

E-Commerce

Veel klanten hebben tbv een optimale P2P afwikkeling SRM of E-catalog systemen gekocht. Voor veel kleine leveranciers is de verhouding kosten vs opbrengsten vaak niet interessant om een dergelijke koppeling / samenwerking aan te gaan. Door RedOrange Industry als staartleverancier te koppelen kunnen deze leveranciers wel worden geintegreerd.