We hebben veel en leveren alles


Product toch niet gevonden vraag het aan!

Historie

Achtergrond team

RedOrange Industry kent een team dat is opgebouwd uit een combinatie van Strategic Consulting on Supply management and Strategic Sourcing (AT Kearney, Accenture); Commercial management bij Technische Distributeurs (Electro-technical, Fasteners, Tooling, Power transmissions) en Business Analytics (data mining, classification, database development). 
 

Ontwikkelingen tot 2009 - OneMRO

Het initiele OneMRO initiatief heeft zich ontwikkeld tot de eerste leveranciers onafhankelijke technisch toeleverancier RedOrange Industry: 

OneMRO - Voorloper van RedOrange Industry

 Veel markt research en product research zijn de basis geweest voor de uitgebreide industriŽle product & markt-database. Waar OneMRO gebonden was aan een vast pallet aan merken en producten is RedOrange Industry volledig onafhankelijk om alle producten te kunnen leveren.
 

2009 Ė 2012

Historie RedOrange Industry

Overname eerste operationele inkoopprocessen bij de eerste klanten; verdere opbouw database; facturatie processen overgenomen voor eerste klanten teneinde een grote leveranciersreductie te realiseren. Na focus op Nederland in 2010 ook eerste klant locaties in Duitsland en BelgiŽ. De focus ligt duidelijk bij het vinden van de echte specialistische bronnen dichtbij de producent (specialists united) om zo kostbare schakels uit de leveranciers-waardenketen te halen. 

 

2013 - 

Het nieuwe Inkoopplatform Blue wordt geÔmplementeerd, het huidig aantal actieve leveranciers in Europa bedraagt inmiddels meer dan 5000. Ontwikkelingen om zonder leveranciersrisico een compleet MRO pakket aan te bieden aan de veeleisende inkoopspecialist van het grootbedrijf en tevens een "best of both worlds" optie voor het midden en klein bedrijf.

Sinds 2013 ontwikkelt RedOrange Industry een Distributie hub om haar klanten naast 1 order met 1 factuur ook met 1 levering te kunnen voorzien. Voorraden worden klant specifiek aangelegd. 
 

2015 - 

 Doelen welke vanaf 2015 verder gerealiseerd worden:
 - Samenwerking met EasySouce voor de staatlevering van diverse non industry klanten
 - Het aantal Cross-Dcoks in Europa uitbreiden om sneller te kunnen leveren 
 - Het verder automatiseren en koppelen van Bestellingen met Wereldwijde leveringen 
 

2017 - 

Realisatie van magazijnen in Hengelo and Spijkenisse (NL), Rochester NY (USA) and Bad Bentheim (DE):
Verhuizing van ons Hoofdkantoor naar Kauwenhovenlaan 78 - Lunteren 
Aannemen in inwerken van 3 nieuwe medewerkers om de technische en de logisitieke behoeftes van onze klanten te kunnen vervullen.