We hebben veel en leveren alles


Product toch niet gevonden vraag het aan!

Over RedOrange Industry

RedOrange Industry (RO-I) richt zich als Technisch Toeleverancier, op de niet strategische/niet kern inkoop scope van onze industriŽle klanten. We zijn een combinatie van een inkooporganisatie, groothandel en toeleverancier. Ons pakket zijn alle technische en facilitaire goederen.  Voorbeelden hiervan zijn de Mechanische en Elektrotechnische producten, ICT, Audio/Video, Meet en Regeltechniek, facilitaire producten en specifieke installatie producten. Met meer dan 1000 partners kunnen we alles leveren.

Leveranciersreductie:

Leveranciersreductie RO-iRedOrange Industry: 1 leverancier voor alle industriŽle goederen
Van standaard tot specials, waar specials onze standaard zijn

Veel van onze klanten hebben te maken met verschillende leveranciers voor producten als verlichting, pakkingen, sensoren, afvalbakken en koffiebekers. Het gevolg van meerdere leveranciers is dat u veel tijd besteed aan het onderhandelen, offertes vergelijken, verschillende cont(r)acten etc. Stelt u zich eens voor dat u 1 leverancier heeft die dit voor u doet: RedOrange Industry. Wij zoeken, vinden, onderhandelen, offreren en leveren. Waar en Wanneer u dat wilt.

Uw voordelen: 1 Bestelkanaal, 1 factuur, 1 levering van alle goederen. Hierdoor bespaart u op proces en vaak ook op productkosten. Benieuwd? Probeer ons graag een keer uit door een offerte aanvraag te sturen!

Proces Vereenvoudiging en Product besparing:

Met 1 leverancier wordt het inkoopprocEenvoudig Proces via RO-Ies eenvoudiger dan ooit. Wij zoeken, vinden, onderhandelen en leveren. Ook als we het product nog niet in onze database hebben of als u het maar eenmalig nodig heeft. Door de vraag te bundelen van onze klanten zijn wij in staat goede condities af te spreken. Deze zijn in veel gevallen duidelijk beter dan een individuele klant kan bereiken. Onze prijzen zijn gebaseerd op een vast opslag. Dit betekent dat eenmalige orders voor oa. service, reparatie, cursussen en trainingen voor een vaste opslag worden verzorgd.

Voor u betekent dit meer snelheid in het proces, meer flexibiliteit en minder druk.

Specials zijn onze standaard: 100% service en levering

Technische en Facilitaire inkoop is onze corebusiness. Dagelijks zijn we op zoek naar de beste bronnen voor industriŽle goederen. We zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan merken. Hierdoor kunnen we altijd leveren wat uw vraagt. We zijn totaalleverancier van Šlle technische en facilitaire producten. Dus ook voor dat ene spare part, (obsolete) relay, (gloei)lamp of een Visilynx voeding. Waar een ander stopt, zoeken wij door

Zusterbedrijven van RedOrange Industry zijn RedOrange Medical (ROM) en Medichain. ROM richt zicht puur op de Healthcare markt, en met name op de Nederlandse ziekenhuizen waar door middel van het opzetten van samenwerkingen (allianties). Medichain biedt 1 kanaal voor huisartsen. Hier is het mogelijk om met 1 leverancier de gehele behoefte aan producten en diensten af te dekken. Hierover meer op www.medichain.nl en www.redorangemedical.com.